Groene Keten

Bent u u het ook zo beu dat een bouw altijd langer duurt dan gepland, altijd duurder uitvalt, dat er altijd nog een hoop zaken niet blijken te kloppen bij oplevering en dat alle partijen daar dan elkaar de schuld van geven? Nou wij ook! Dat is precies de reden waarom Groene Keten is opgericht. Binnen Groene Keten wordt echt Samengewerkt, met een hoofdletter S. U als opdrachtgever bent partner in de keten samen met de bouwmanager, de architect, de adviseurs, de elektricien, de loodgieter, de stukadoor en alle andere partijen die nodig zijn om uw project tot een succes te maken. Elke stap in het proces wordt gezamenlijk bepaald, geëvalueerd en gepland. Er zijn daardoor geen overdrachtsmomenten waardoor faalkosten worden geëlimineerd.

Groene Keten biedt door Resultaatgericht Samenwerken flexibele maatwerkconcepten om al uw duurzaamheidswensen te realiseren. De manier van werken, ervaring met verduurzaming, kennis van subsidies én financieringsmogelijkheden leiden tot direct rendabele oplossingen.

Wij realiseren samen met u een energiezuinig pand, een zo groot mogelijk aantal energielabelstappen of een nul-op-de-meter-woning.

Groene Keten    •    Ringbaan Oost 104    •    5013 CD Tilburg    •    Tel: +31(0)13 543 81 33    •    E-mail: info@groene-keten.nl